WillySteed*ChristineMarie*KolleneSnow*AudienceMember*EdKociela AuthorPlygsAnswersQuestions *JewelryAtGuilt* DickJaneFlipbook*Spoilers*Tweets*RebeccaMusser*My5WivesGreat Stories*BuyTeamKolleenTshirtTodayDon'tMissOut!!!Review!!
Showing posts with label Janelle. Show all posts
Showing posts with label Janelle. Show all posts

Sunday, September 15, 2013

1 Sister Wives "Sister Wives On the Ropes" s04e09 Spoilers, Gossip "Fun with Dick and Jane"

"Fun with Dick and Jane"

Last few weeks have been so..childish that Twisted Sister decided to make us a flip book about last weeks show....ENJOY!!!!

**Want to know what it's really like at a polygamy televised debate? read the two excellent posts below! AND, we will be hearing from some of the panelists this week, so be sure and watch for them!!!!


Does... Twisted Sister VALIDATE your feelings?

Saturday, September 7, 2013

DARGER UPDATE! A Tweet, Reminder of Sun. Nt. Show! s06e08 FREE DISCUSSION! Name that Blogger!


This picture is so darn cute!
These kids have a lot of love for each other. 
 


Free Discussion Below. This show, other shows, whatever you like!

**Don't forget to come and discuss tomorrow nights spoilers as it happens and the new video post below!

Sister Wives -A Wife Decides 

In an attempt to move forward with their new life, the Brown’s celebrate by burning the bag Kody used daily to go between each house. Meanwhile, Janelle hits a plateau with her weight loss and Kody and Meri make a decision on Robyn's surrogacy offer.

 **Name that blogger!

When I started this blog, I did it on a whim, literally. Took 3 seconds to pick a name and go! And look at where we are today, thanks to all of you. This is a blog FOR YOU. 

Now I need your help!! I need a new name! I've grown tired of MS. Something fun, something different, wanting a cute pic too! Got a good snarky name? Just a fun one? Throw out some ideas! Name that blogger!

 

 ***ADDED PM: Remember the Tweet about the Dargers Recently, that Reality Kate made a cute joke about? I guess ole Joe must not of been happy to hear about the new My 5 Wives show.

Why There Isn’t Going to Be a Darger Family Reality Show on TLC

In From Faith Goes Pop: After thewell known polygamist family the Dargers appeared on Sister Wives last season, it seemed like TLC was introducing them to the audience as prep for a show of their own. However, according to family patriarch Joe Darger says that it isn’t happening. According to Joe, TLC rejected their show My Three Wives, saying that it was too similar to Sister Wives. That’s pretty weird, considering the network had already filmed and aired commercials for the show before making the decision. He’s also backtracking a little now, saying the network was interested but that the family decided to remain off TV to protect their privacy.

Read the Rest by clicking the link below:

Joe Darger Backtracking about TLC show 

**Thanks to my generous helpers today. You know who you are!

Thursday, February 14, 2013

Sister Wives Valentine Presents


I'm sure you were out looking for your favorite Valentine present, of course with your favorite Sister Wives pictures on it...(who wouldn't want that for Valentine's day??) so Twisted Sister put her handy-work touches on a few things... Enjoy!



Will we ever get over the wetbar? Not on your life.


Show your SW love by wearing them!







Wetbar fiasco, or as I call it, "Extreme Narcissistic Home Makeover."


Polyamy Candy Dream!


HAPPY VALENTINE'S DAY FROM SISTER WIVES BLOG!

Thanks to Twisted Sister for all her work!
 FREE DISCUSSION BELOW!

**All original pictures on this or any other page are not to be used  without written permission of SWB. Thanks!

Wednesday, July 18, 2012

Game of Groans

During the recent half season of Sister Wives have you been excited by the sister wives’ verbal sword play and emotional backstabbing?  Do you miss the intrigue, seduction, lavish costly adequate meagre sets and costumes of the Las Vegas casas del Browns?  Then you will love our very own

Game of Groans: the Sister Wives Edition
also known as: Browns Don’t Pay Their Debts / Cancellation is Coming


Do you know who made the following comments?

First prize is a no-expense paid vacation to Robyn’s house in Las Vegas to babysit her children while she and Kody have a second honeymoon.


1.       “Love should be multiplied, not divided.”
a.      Kody Brown
b.     Mrs. Brown, my 4th grade math teacher
c.      Reverend Brown, minister at the First Street Methodist church
d.      James Brown, Godfather of Soul: married 3 times, had 9
   Answer:  Score two points if you answered anything but “a”.  Unfortunately, however, it was Doofus who made this comment.  Apply brain bleach and deduct 10 points if you answered a.

2.     “We don’t do weird.”
a.      Meri Brown
b.     The Brown M&M
c.      Chris Brown (Rihanna’s ex)
d.      Bobby Brown (the late Whitney Houston’s ex)
   Answer:  The Brown M&M, of course.  After reading the Brown’s book, it is apparent that Meri is very weird; therefore, “a” cannot be true.  Five bonus points if you have the inside scoop on whether this comment is true.

3.     “Hold on there Johnny Appleseed.”
a.      Hunter Brown
b.     John Chapman (Johnny Appleseed’s real name)
c.      John McIntosh (discovered the McIntosh apple)
d.      Maria Smith (discovered the Granny Smith apple)
e.       John Cripps (developed the Pink Lady / Cripps Pink apple)
Answer:  Hunter Brown.  An extra 10 points if you know what the comment means. 

4.     “I’ve been praying about it ever since we met.”
a.      Robyn Brown
b.     Zac Brown (country singer)
c.      The unsinkable Molly Brown
d.      Dan Brown (wrote “The Da Vinci Code”)
Answer:  Robyn said this when providing Meri with her offer of surrogacy.  However, we think it would be better as a country song lyric.  Are you reading this Zac?

5.     “Modest is hottest.”
a.      Christine Brown
b.     Christina Hendricks, actress on “Mad Men” (has considerable “assets”)
c.      Christina Aguilera, singer (albums include “Stripped” and “Just be Free”)
d.      Christian Bale, actor (famous for his leaked on-set X-rated rant)
Answer:  Gee, this is a difficult question.  The answer is, Christiane Amanpour, CNN correspondent.

6.     “How do you date as a married man?”
a.      Kody Brown
b.     Kody’s friend Andy
c.      Kelsey Grammer
d.      Every married Mormon fundamentalist man
Answer:  While Kody’s friend Andy (married to Nicole) said the words, the quote applies to “e”.  Do you remember Andy and Nicole?  They belonged to the AUB, but hadn’t yet taken a second wife.  We hope they still haven’t!

7.     Toasters kill more people than sharks.
a.      Christine Brown
b.     The brave little toaster
c.  Jaws
d.  Cylons and Transformers disguised as toasters
Answer:  This was actually a clever marketing ploy by Kenmore to boost microwave sales.

8.     “_____ is a raging testosterone monster.”
a.      Hunter Brown
b.     Detective Sergeant Rick Hunter (Hunter, the 1980s TV series)
c.      Kody Brown
d.      Solomon Brown
e.      Solomon Grundy
Answer:  Kody said this about his son Hunter.  We think that Kody is actually the testosterone monster.

9.     Who was worried that someone might “proslight” about Mormon fundamentalism (Mormon pronunciation of “proselytize”)?
a.      Kody’s friend Ken
b.     The Pope
c.      Elton John
d.      Reese Witherspoon’s mother (accused her husband of bigamy)
Answer:  All the above, with special emphasis on Ken, who apparently lacks a dictionary.

10.  Who has the scarlet P?
a.      Kody Brown
b.     Kody Coxxx, adult film performer
c.      Buffalo Bill Cody, you know who he is
d.      Diablo Cody, writer
Answer:  As usual, Doofus put his foot in his mouth when he attempted to sound literate and compare “The Scarlet Letter” to polygamy.  The result sounded more like something that required antibiotics. 

11.   Who says they will be out of the house the day they turn 18?
a.      Madison Brown
b.     Helen Gurley Brown
c.      Sylvia Brown (the psychic)
d.      Jackson Browne, singer-songwriter
Answer:  Madison is apparently psychic (and feminist) as she says she will be will be supporting herself the day she turns 18, even if she is running on empty and that being a sister wife is definitely not for her.  You go girl!

Written by" Terrasola 

Friday, December 9, 2011

Twas the Night Before (a Brown) Christmas

Twas the Night Before (a Brown) Christmas

T'was the night before Christmas
And throughout the Brown homes
Not a person was stirring,
'Cause it's Kody who roams.

The stockings were hung by the chimneys with care
In the hopes that Daddy soon would be there.
The children were nestled all snug in their beds
While visions of time with Dad danced in their heads.

And Janelle in her kerchief and Christine in her cap
Had just settled down for a long winter's nap.
When out on the lawns there arose such a clatter
Meri sprang from her bed to have a good natter
(at whoever was fool enough to disturb her dreams about being best friends with Robyn).

Away to the window Robyn flew like a flash
Slipped on a sock and fell on her ass
(why she has farm animals in the house I'll never know)
The moon on the dust of Vegas below.
Gave the hazy appearance of Utah below
(ah, Home Sweet Home).

When what to their wondering eyes should appear
But a little white Lexus, so easy to steer
(except through streams)
With a funny blonde driver, with hair on the fly.
I knew in a second it must be that guy.

More rapid than eagles
His spirit children came
And he danced, epileptic, and shouted their names.
"On Logan, Mariah, Aspyn and Maddie.
Mykelti and Paedon, Oh Hunter you baddie.
(Not really Hunter, we love you best)
Gabe, Garrison, Gwennie and Izzy.
Oh, good gravy, I'm getting dizzy.
Breanna,  Aurora, and Savanah too!
Is it David or Dayton; which one are you?
Young Sol and Truly they round out the crew.

To the top of the porch, to the top of the wall
Now dash away, dash away, dash away all.
Up to the house top the Lexus they flew
Loaded with debt and the wild hair-boy, too.

Then in a twinkling I heard on the roof
The wild carefree stomping of each little hoof
As I shook my head (in disbelief) and was turning around
Down the chimney Kody came with a hair flip and bound.

He was dressed from the 70's from his head to his toe
And his clothes reminded me of a big ole man %$^
A bundle of credit card bills in his hand.
He looked just like everyone else in this land.

A wink of his eye and a flip of his head
Let me know that soon we would be wed.
He spoke not a word and went straight to his work
Emptied all the stockings and turned; what a jerk.

Laying a finger inside of his nose;
Gave me the bird and up the chimney he rose.
He ran to his hot-rod and gave a wild whistle
And away they all flew like the down of a thistle.

I heard him exclaim as he flew out of sight
(It was the next wife's night)
Merry Christmas to all.  Polygamy's all right.

Written by Terrasola!